Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Regionalni dani EU fondova u Šibeniku

 

 

 

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 10. lipnja 2019. u Šibeniku u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6) s početkom u 10 sati.  Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Šibenikom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem besplatnih edukacija.


Besplatne edukacije održat će se u ponedjeljak, 10. lipnja u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Šibenika kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.


Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja Boris Pekić iz tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o. održat će interaktivnu radionicu "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.
Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu OVDJE.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN