Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

U Šibeniku će biti održan ‘Sajam EU fondova’: Cilj je što veći broj projekata

 

 

 

Šibenik će biti domaćin ‘Sajma EU fondova’ koji će biti održan u nedjelju od 10 do 14 sati na Trgu Pavla Šubića, a svrha događanja je da svi zainteresirani posjetitelji na razumljiv i pristupačan način prikupe informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova te ujedno ostvare mogućnost razmjenjivanja iskustava i ostvarivanja novih kontakata, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

– U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade. U sklopu događanja pripremljen je i atraktivni zabavno-edukativni program za najmlađe, prigodni gastro show uz degustacijsku podjelu jela i nastupi kulturno-umjetničkih društava – poručuju organizatori.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova već je organiziralo sajmove takvoga tipa u Biogradu na Moru, Zaprešiću, Bakru, Požegi, Vinkovcima, Križevcima, Bjelovaru i Vukovaru tijekom 2018. i 2019. godine.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN