Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Ured Europskog parlamenta predstavio kampanju „Ovaj put glasam“

 

 

 

U sklopu predstavljanja institucionalne kampanje Europskog parlamenta „Ovaj put glasam“, grad Šibenik posjetili su danas predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te se sastali s gradonačelnikom Željko Burićem i suradnicima.

 

„Ovaj put glasam“ je nestranačka kampanja koja za cilj ima motivirati što veći broj građanki i građana da izađu na europske zbore 26. svibnja ove godine, a u kojoj se već registriralo preko 25.000 građana Hrvatske.

 

Tijekom sastanka održanog u prostorijama Urbanog centra u Šibeniku, a na kojem su sudjelovali predstavnici Europe Direct Centra Šibenik, Savjeta mladih Grada Šibenika i Udruge Mladi u EU,  razgovaralo se o važnosti građanske participacije u demokratskim procesima i važnosti europske perspektive u Šibeniku, u smislu povlačenja sredstava europskih fondova i prilika za mlade.

 

Također su dogovorene predstojeće aktivnosti koje će provesti EDIC Šibenik u suradnji s Uredom Europskog parlamenta s ciljem što boljeg upoznavanja građana s procesima Europske unije.

 

 

Predstavnici Urede Europskog parlamenta posjetili su i Gimnaziju Antuna Vrančića gdje su održali edukativno predavanje maturantima. 

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN