Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Kreću nove radionice u Urbanom centru

 

 

 

Uskoro krećemo s dvije nove informatičke radionice. Radi se o Wordpress radionici na kojoj će se učiti kako izraditi vlastitu Internet stranicu te Alice radionici na kojoj će se učiti osnove programiranja u najraširenijem programskom jeziku na svijetu – Java.

Wordpress radionice trajat će 4 tjedna počevši od 18. travnja i održavat će se utorkom u jutarnjem i popodnevnom terminu. Namijenjene su učenicima sedmog i osmog razreda te srednjoškolcima. Polaznici će uz vodstvo američkog IT stručnjaka Keith Bradleya imati priliku naučiti kako instalirati Wordpress, odabrati ime i domenu, povezati imena domene sa serverom, svladati navigaciju i rad na Wordpress sučelju, kreirati sadržaj web stranice, postaviti sliku i video na website, instalirati i prilagoditi Wordpress teme te raditi s widgetima. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i osnovno poznavanje rada na kompjutoru.

Alice radionice održavat će se svake srijede od 19. travnja. Namijenjene su učenicima od 6. razreda osnovne škole, srednjoškolcima, ali i odraslima. Kroz 6 tjedana u jutarnjem i popodnevnom terminu, polaznici će naučiti osnove programiranja koristeći 3D modele u izradi animiranih priča i igrica. Radionicu će voditi dr.sc Frane Urem – ovlašteni predavač ORACLE-a i za ovu radionicu osim poznavanja engleskog jezika nije potrebno nikakvo predznanje.

Svi zainteresirani za mogu se prijaviti na broj telefona 022 310 855 ili na e-mail info@ucsibenik.hr

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN