Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Code club u Urbanom centru

 

 

 

Od 28. studenog djeca prvih i drugih razreda osnovne škole imat će priliku učiti osnove programiranja kroz igru, druženje i zabavu. Predavač na radionici je Aleksej Klarić, mladi nastavnik informatike, a djecu će u svijet programiranja uvesti putem jednostavne i zabavne Scratch programske platforme prilagođene njihovu uzrastu.

Danas je zanimanje programera jedno od najtraženijih na svijetu, a djeca diljem planete upravo se putem Code cluba upoznaju sa svijetom informatike. Stoga se i Urbani centar priključio globalnoj inicijativi u želji da djeci približi svijet modernih znanja današnjice. Na besplatnoj Stratch radionici u sklopu Code cluba djeca će osim programiranja kroz izradu kompjuterskih igara razviti i kreativne i logičke vještine te naučiti rješavati probleme. Ako ste pak jedni od onih koji smatraju da djeca previše vremena provode u virtualnom svijetu i igrajući video igrice, omogućite im da usmjere svoju strast na učenje i upišite ih na našu radionicu.

Radionica će se održavati svakog utorka od 18:30. Prijave su tijeku na www.ucsibenik.hr, a ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 022/310-855 svakim radnim danom od 09:00 – 15:00.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN