Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

EDIC Šibenik i ove godine na Sajmu poslova

 

 

 

U Dalmare centru sutra će se, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (Područni ured Šibenik), održati 10. Sajam poslova. Cilj Sajma je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje, ojačati partnerstva za zapošljavanje aktera koji sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada, te doprinijeti dostupnosti i razmjeni informacija među svim relevantnim čimbenicima. Ovim Sajmom želi se povezati subjekte, koji zapošljavaju i obrazuju, s nezaposlenim osobama, te na taj način omogućiti kvalitetniju komunikaciju i zapošljavanje.

Na Sajmu poslova bit će predstavljene mjere za poticanje zapošljavanja Ministarstva rada i mirovinskog sustava i HZZ-a. Održat će se i prezentacija pod nazivom „Osobine dobrog poduzetnika“ te radionica „Psihologijska selekcija“.

Među poslodavcima, obrazovnim institucijama, komorama, razvojnim agencijama i udrugama civilnog društva i ove godine će se predstaviti Europe Direct centar Šibenik.

Pozivamo sve nezaposlene, učenike, studente i sve ostale, koji žele mijenjati karijeru, da nam se sutra (petak, 7. travnja) od 10 do 15 sati pridruže u Dalmare centru. 

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN