Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

EUROPA ZA GRAĐANE

 

Poziv za prijavu na radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane

 

 

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane poziva sve predstavnike općina, gradova, udruga, LAG-ova i škola na sudjelovanje na dvodnevnoj radionici za razradu projektnih ideja. Radionica  će se u travnju održati u Vrboskoj na Hvaru.

Ured za udruge kao Kontakt točka programa Europa za građane u Hrvatskoj redovito tijekom godine održava edukacije o programu, kao i radionice za razradu projektnih ideja, a sa ciljem povećanja interesa za prijavu na natječaje i povećanja kvalitete samih projektnih prijava. Više informacija o samom program možete pronaći na sljedećim stranicama: https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens_en  i  http://europazagradane.hr/

 Program radionice na Hvaru bi bio koncipiran na način da se prvog dana na interaktivan način sudionici upoznaju s pravilima i procedurama Programa, a drugoga dana zajedno razvijaju konkretne projektne prijedloge sudionika. Radionica ima za cilj motivirati neprofitne organizacije (udruge, LAG-ove, škole, vrtiće, muzeje, itd.) te općine, gradove i županije na lokalnoj i regionalnoj razini, da prijave projekte na neki od natječaja u sklopu programa Europa za građane. Ured za udruge bi snosio troškove smještaja (2 noćenja s doručkom/osobi) te catering za ostale obroke sudionika. Putne troškove bi sudionici morali snositi u vlastitom aranžmanu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici se mole da ovdje ispunite ovaj iskaz interesa.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na adresi maja.tomicic@udruge.vlada.hr ili na broj telefona 01/4599872.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN