Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Mogućnosti i izazovi zajedničkog digitalnog tržišta u EU

 

 

 

U četvrtak, 21. prosinca stručnjakinja za digitalni marketnig, Ana Penović iz vodeće hrvatske agencije za content marketing Jasno & Glasno, održat će besplatnu radionicu u Urbanom centru.

U cilj da organizacijama, tvrtkama i perspektivnim projektima osigura znanje potrebno za samostalno upravljanje digitalnim kanalima, Europe Direct Šibenik je organizirao novu besplatnu radionicu na kojoj će polaznici naučiti kako da osmisle, koncipiraju i planiraju internetsko odredište, kako da odaberu i upravljaju profilima na onim društvenim mrežama na kojima će uspješno komunicirati te promovirati svoje usluge i proizvode. U svrhu informiranja o mogućnostima i izazovima zajedničkog digitalnog tržišta EU, polaznici će biti upoznati s raznim mehanizmima i najnovijim tehnološkim trendovima nužnima za konkurentnost u digitalnog dobu.

Radionica je podjednako namijenjena onima koji po prvi put pokreću web stranicu i onima koji je već posjeduju i žele je unaprijediti, a biti će izuzetno korisna i za sve one koji žele po prvi put iskoračiti na društvene mreže ili pak poboljšati društveno – mrežnu komunikaciju.

Voditeljica radionice bavi se upravljanjem digitalnim kanalima malih i velikih tvrtki, organizacija i institucija već deset godina. Ana je svojim timom do danas strateški osmislila digitalne identitete više od 50 tvrtki i institucija, kreirala sadržaj za tvrtke u gotovo svim industrijama te cijelosti ili djelomično upravljala svim segmentima njihovog nastupa na odabranim online kanalima.

Radionica će biti iznimno konkretna i korisna, a uz praktična znanja poput osnovnih pravila u planiranju weba, načinima na koji se osmišljava sadržaj za digitalne kanale i zakonitostima nastupa na pojedinim društvenim mrežama, polaznicima će na najboljim (i najgorim) primjerima iz domaće i inozemne prakse pokazati kako, bez obzira na budžet i ljudske resurse koji im stoje na raspolaganju, mogu uspješno komunicirati i prodavati u online prostoru.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN