Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Naučite kako napisati projektnu prijavu za Erasmus plus programe

 

 

 

Agencija za  mobilnost i programe Europske unije ovog četvrtk i petaka organizira zanimljive radionice za pisanje projektnih prijava u području strukovnog  obrazovanja i osposobljavanja, kao programa u nestrukovnom obrazovanju odraslih.

Radionice će se održati u gradskoj vijećnici, a prva je na rasporedu radionica namijenjena školama i drugim potencijalnim prijaviteljima zainteresiranima za prijavu projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 - mobilnosti učenika i nastavnika na području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te o načinu korištenja i primjene Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET).Prednost imaju organizacije zainteresirane za prijavu projektnih prijedloga na novom natječajnom roku 2019., a koje dosad nisu imale uspješne projektne prijave niti su provele projekt u okviru Ključne aktivnosti 1 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te stoga imaju manjak iskustva ili su potpuni početnici

Prijavni obrazac i  Program radionice

Dan kasnije, u petak 9.studenog u vijećnici će se održati Radionica za pisanje projektnih prijava za program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih,

Događanje je namijenjeno prvenstveno novim potencijalnim korisnicima Erasmus+ programa u općem (nestrukovnom) obrazovanju odraslih te potencijalnim korisnicima s manjkom iskustva. Cilj radionice je motivirati i osnažiti nove korisnike u  pokretanju  projekata mobilnosti u svrhu učenja za pojedince (KA1) u okviru programa Erasmus+. U sklopu događanja bit će predstavljene praktične informacije o prijavnom procesu, primjeri dobre prakse te će biti održana  radionica za pisanje KA1 projektnih prijedloga.

Osim toga, u sklopu događanja bit će predstavljena i EPALE e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi. (https://ec.europa.eu/epale/hr)

 Prijave su otvorene do  8.11.2018. ili do popunjena kapaciteta – link na prijavni obrazac možete pronaći ovdje, kao i program rada.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN