Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Objavljen javni natječaj za pomoćnike u nastavi

 

 

 

Grad Šibenik je prijavio projektni prijedlog pod nazivom "Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2" na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. 

Projekt će, ukoliko se odobri, trajati 4 godine. 

Zbog potreba ciljne skupine iz projekta i poštivanja rokova,   objavljen je natječaj kojim se oglašava potreba za 28 pomoćnika u nastavi koji će pružati podršku učenicima s teškoćama u razvoju iz osnovnih škola čiji je osnivač Grad Šibenik. 

„ Pomoćnici u nastavi značajno olakšavaju praćenje nastavanih sadržaja djeci koja imaju poteškoće u razvoju. Prošle godine je ovim programom  28 osoba ostvarilo priliku za posao, a vjerujemo da će i ovogodišnja prijava biti uspješna, te time pomoći  djeci kojoj je u obrazovanju potreban individualni rad.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Prijave se dostavljaju od 31. srpnja do 8. kolovoza 2017. godine na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ''Za pomoćnika u nastavi''.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Javni poziv će biti objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada Šibenika.

 

Izvor: www.sibenik.hr

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN