Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Otvoren natječaj za pružanje usluga Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj

 

Traži se ugovaratelj za pružanje usluge strateškog savjetovanja i konzultiranja u području komunikacije.

 

 

Glavna uprava za komunikacije Europskog parlamenta objavljuje javni natječaj za pružanje usluga podrške u organizacijskim, komunikacijskim i informacijskim aktivnostima Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Svrha natječaja je pronaći ugovaratelja za pružanje potpore u organizaciji aktivnosti Ureda usmjerenih na dionike, medije i opću javnost. Rok za postavljanje pitanja vezanih uz natječaj je srijeda, 29. kolovoza 2018. godine, dok je rok do kojeg će Europski parlament objaviti odgovore srijeda, 5. rujna 2018. godine. Krajnji rok za predaju natječajne dokumentacije je četvrtak, 13. rujna 2018. godine, u 17.00 sati

Uredi Europskog parlamenta u svakoj od država članica Europske unije – pa tako i Ured u Hrvatskoj – odgovorni su za provođenje komunikacijske strategije Europskog parlamenta, pri čemu pomažu u stvaranju ugleda Europske unije isticanjem njezina demokratskog legitimiteta kojega je Europski parlament utjelovljenje. Sve aktivnosti ureda, uz političku, imaju i stratešku važnost, a za njihovo je provođenje nerijetko potreban znatan logistički i organizacijski kapacitet. Ugovaratelj koji prema definiranim kriterijima natječaja pobijedi na ovom javnom natječaju, obavljat će tako dvije glavne funkcije za Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj:

  • Pružat će usluge strateškog savjetovanja, konzultiranja i potpore u području komunikacije i informiranja;​
  • Sklapat će ugovore te voditi komunikaciju, dogovore i koordinirati usluge podizvođača i trećih strana, osobito u vezi s organizacijom događanja.

Više informacija i sva potrebna dokumentacija za prijavu na ovaj javni natječaj javno su dostupni na ovoj poveznici.

Trajanje ugovora je godinu dana od potpisivanja ugovora, s mogućnošću produženja ugovora do četiri godine. Procijenjena maksimalna ukupna vrijednost usluga tijekom potencijalnog četverogodišnjeg trajanja ugovora je 680.000 EUR (bez PDV-a).

Sva pitanja vezana uz ovaj poziv upućuju se najkasnije do srijede, 29. kolovoza 2018. godine, u pisanom obliku, putem ove stranice.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN