Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Ponovo produljen rok postupka javne nabave za izvođače radova na projektu "Sv.Ivan"

 

 

 

Zbog složenosti predmeta nabave i velikog broja zaprimljenih upita za pojašnjenjem natječajne dokumentacije za postupak „Obnova tvrđave sv. Ivan“, rok za predaju ponuda produljen je do 10.siječnja 2019.g.

Podsjetimo, početkom studenog Grad Šibenik  je objavio postupak javne nabave za izvođača radova na projektu ' Obnova tvrđave sv. Ivana'. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 26.658.091,00 kn ( bez PDV-a), a rok izvršenja radova je 18 mjeseci.

Revitalizacijom tvrđave sv. Ivana obnovit će se i opremiti dvije cjeline tvrđave. Sjeverni dio tvrđave poznat kao 'Kliješta' i južni zvan 'Zvijezda'.  Revitalizacijom tvrđave sv. Ivana ukupne površine 18.657 metara četvornih obnovit će se bedemi te će se uvesti inovativni sadržaji,  atrakcije i proizvodi.

U podnožju sjevernog obrambenog bedema posjetitelji će moći uživati u gastro-vizualnom konceptu. Uz pomoć tehnike 3D video-mappinga na zidinama tvrđave prikazivat će se sadržaji koji će stvarati optičke iluzije i dojam kretanja statičnih objekata.

Na tvrđavi će se smjestiti i Edukativni kampus opremljen pametnim interaktivnim učionicama i prezentacijskom prostorom. On će osigurati  i kvalitetan smještaj s pratećim tematskim prostorima koji će uvelike pridonijeti produljenju turističke sezone i dužem boravku posjetitelja u Šibeniku.

Dokumenti su svim zainteresiranim ponuditeljima dostupni putem Elektroničkog oglasnika javne nabave RH.

 

 

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN