Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Potpisan ugovor za ABC centar

 

 

 

Ugovor o rekonstrukciji i opremanju poduzetničke poslovne infrastrukture - Adriatic Business Centra (ABC) vrijedan  14 milijuna kuna potpisali su danas ravnateljica županijske Razvojne agencije Mira Lepur i odabrani izvođač radova, direktor tvrtke Minigradnja Ante Perica.

Projektom ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj obnovit će se poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Ta će se zgrada pretvoriti u moderno opremljen prostor površine 1.700 kvadrata. Sadržavat će ukupno 26 potpuno opremljenih ureda, veliku konferencijsku dvoranu za sastanke sa sto sjedećih mjesta, dvije manje sale za sastanke, dva opremljena studija za audio video produkciju i video postpordukciju te za marketinški studio i dizajn studio. Uz to, uredit će se i kutak za djecu, kao i parkiralište s 50 parkirnih mjesta, a svi uredi bit će prilagođeni osobama s invaliditetom.

  • Paralelno s potpisivanjem ugovora radimo i na drugim nabavama i drugim aktivnostima u okviru objekta, za uređenje interijera i radimo na investicijskoj studiji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci - STEP RI i Razvojnom agencijom Istarske županije – IDA s kojima ćemo promovirati investicijske projekte – kazala je ravnateljica županijske Razvojne agencije Mira Lepur.

Radovi na ABC centru trebali bi biti gotovi kroz godinu dana.

Projekt provodi Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije s partnerima: Šibensko-kninskom županijom, Razvojnom agencijom Istarske županije - IDA d.o.o., Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci - STEP RI te suradnicima HGK Šibenik i Split i svim gradovima Šibensko-kninske županije.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN