Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Poziv za medije: Press klub Europa - EU Strategija za cjepiva

 

Pozivamo Vas na praćenje 'Press klub Europa – EU strategija za cjepiva', u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, na kojem će sudjelovati predstavnici istaknutih hrvatskih i europskih institucija, relevantnih za suzbijanje bolesti COVID-19.

 

 

Pridružit će nam se video-vezom John-F Ryan, ravnatelj Glavne uprave Europske komisije za zdravlje i sigurnost hrane, Noël Wathion, zamjenik izvršnog direktora iz Europske agencije za lijekove (EMA), i Bruno Ciancio, voditelj odjela za nadzor Europskog centra za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC), a u Zagrebu će biti doc. Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Press klub se održava 31. ožujka 2021. od 14 do 15.30 sati, a program možete pratiti putem live streama na You tube kanalu Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Događaj će moderirati Eliana Čandrlić, glavna urednica Hrvatskog radija, a svi pratitelji prijenosa će moći postavljati pitanja tijekom rasprave koristeći aplikaciju Sli.do.

Prvi dio programa bit će posvećen razvoju EU strategije za cjepiva i svim izazovima kao i uspjesima koje je Strategija donijela. Drugi dio programa propitivat će buduće izazove koje će pred nas staviti pandemija bolesti COVID-19 kao i strateške odgovore Europske unije na sve buduće potencijalne prijetnje.

Sigurno i djelotvorno cjepivo presudno je kako bi kriza izazvana pandemijom koronavirusa bila okončana. Istovremeno, sigurnost, učinkovitost i isporuka cjepiva u središtu su javne rasprave diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj.

Pridružite nam se u prijenosu uživo i sudjelujte u dijalogu o odgovorima na tu i svaku sličnu buduću prijetnju.

Ostale vijesti iz Europske komisije možete pratiti na sljedećoj poveznici Daily News.

 

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2021   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN