Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Prethodno savjetovanje za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Nabava usluge stručnog nadzora prema FIDIC-u i koordinatora II zaštite na radu” u sklopu projekta Trokut

 

 

 

Grad Šibenik obavještava sve zainteresirane gospodarske subjekte da kreće savjetovanje za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Nabava usluge stručnog nadzora prema FIDIC-u i koordinatora II zaštite na radu” u sklopu projekta uređenja Centra za nove tehnologije i poduzetništvo „Trokut“.

Na internetskim stranicama Grada Šibenika http://www.sibenik.hr/ai/javna-nabava objavljen je nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima, molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 20. prosinca 2017. godine, dostave primjedbe i prijedloge na e-mail adresu: ivana.bujas.rupic@sibenik.hr.

Centar za nove tehnologije i poduzetništvo će se graditi na prostoru Mandaline, a prostire se na dvije etaže ukupne površine 2084 m2, bit će najsuvremenije opremljen. U samom centru predviđeno je 28 funkcionalnih jedinica, fleksibilni prostori, Fab lab radionice, uredi, kabine i drugo. Glavni projekt izradio je Arhitektonski biro Prostor iz Šibenika.

Gradu Šibeniku je odobren projekt uspostave Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut na natječaj Europskog fonda za regionalni razvoj, Razvoj poslovne infrastrukture, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“.

Ukupan iznos projekta je 27.722.245,10 kuna, od čega je Grad Šibenik ostvario 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.

 

Izvor: www.sibenik.hr

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN