Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Privremeno zatvaranje prostora EDIC-a Šibenik radi suzbijanja pandemije virusa Covid-19

 

Prema Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za suzbijanje epidemije virusa Covid-19, koja je stupila na snagu 19.3.2020. godine i trajat će sljedećih 30 dana, Gradska uprava Grada Šibenika, odlučila je privremeno zatvoriti Urbani centar u kojem se nalazi Europe Direct Šibenik budući da je riječ o javnom prostoru, odnosno prostoru namijenjenom za javno informiranje i djelovanje.

 

 

Shodno tome, današnjim danom, 19.3.2020. godine, Europe Direct Šibenik koji se nalazi na adresi Kralja Zvonimira 7A nije otvoren za osobno informiranje građana, ali jest za informiranje putem e-maila ili društvenih mreža te preko internetskih stranica.

To znači da će Europe Direct Šibenik informirati građane putem virtualnih platformi u vremenu od mjesec dana, a možda i duže (što će ovisiti o Stožeru civilne zaštite RH). Vrlo vjerojatno velika većina informacija bit će svedena na situaciju oko suzbijanja epidemije Corona virusa od strane Europske unije, o čemu ćemo i dalje nastaviti detaljno izvještavati građane.

O Europskoj unij ćemo, dakle, izvještavati preko stranice www.edic-sibenik.eu, a obratiti nam se možete preko e-maila: info@edic-sibenik.eu, preko mobitela: 095/882-1341 ili na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru. O aktualnim zbivanjima možete se informirati i na stranici centralne službe Europe Direct Šibenik: https://europa.eu/european-union/contact_hr te na kontakt broj: 00 800 6 7 8 9 10 11 , za pozive radnim danom od 9 do 18 sati prema srednjoeuropskom vremenu.

Nadalje, čim se smiri situacija i ukaže prilika, nastavit ćemo s redovnim aktivnostima te ćemo ponovno otvoriti prostor Urbanog centra Grada Šibenika, odnosno Europe Direct Šibenik.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN