Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Tracy Gray na Tvrđavi Barone

 

 

 

Zašto su žene bolji poduzetnici, kakve prihode njihove tvrtke ostvaruju te kako (i zašto) treba investirati u tvrtke koje vode žene - doznajte na besplatnom predavanju utjecajne američke investitorice.

Jedna od najutjecajnijih američkih poduzetnica Tracy Gray stiže nam u Šibenik 18. rujna, kako bi održala predavanje o važnosti i razlozima za ulaganje u žene-poduzetnice.

Nakon iznimno uspješne karijere, Tracy Gray u Los Angelesu je osnovala venture capital grupu The 22 Capital Group koja ulaže u kalifornijske tvrtke kojima upravljaju žene i manjine. Uz to, osnivačica je neprofitne organizacije We are enough putem koje ženama u poduzetništvu olakšava pristup kapitalu te ih educira kako i zašto da investiraju u druge tvrtke u ženskom vlasništvu

Tracy širom svijeta drži predavanja o važnosti poticanja žena da se bave poduzetništvom. Mnoge od njih nemaju dovoljno vjere u sebe, misle da ne mogu same, ali ona im poručuje suprotno: „Žene su bolji investitori od muškaraca. sistematične smo i vrlo oprezne pri ulaganju i ne upuštamo se u rizike. Osim toga, brojne projekcije pokazuju kako je povrat uloženog kapitala u tvrtkama koje vode žene veći od 50 posto, dok je povrat od prodaje oko 42 posto.”

Predavanje će se održati na Tvrđavi Barone, u ponedjeljak, 18. rujna, u 18 sati i potpuno je besplatno. Prijavite se čim prije i osigurajte svoje mjesto na predavanju ove inspirativne poduzetnice i investitorice.

Rezervirajte svoje mjestohttps://www.eventbrite.com/e/predavanje-tracy-gray-tickets-37609722693?aff=es2

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN