Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

U Šibeniku će se natjecati dvjestotinjak srednjoškolaca iz cijele Europe

 

 

 

Šibenska Ekonomska škola domaćin je velikog susreta natjecanja škola iz osam europskih zemalja pa u sklopu projekta 'Euroschoolsport 2018' u Šibeniku boravi dvjestotinjak učenika i profesora iz cijele Europe. Svečano otvaranje projekta Euroschool sport zakazano je za ponedjeljak 16.04. u 19 sati na tvrđavi sv. Mihovila.

Cilj projekta je promoviranje kulture i običaja zemlje, sportsko natjecanje uz druženje, poticanje međusobnog uvažavanja te usavršavanje stranih jezika. Učenici će se nadmetati u tri sportske discipline – košarci, plivanju i cross trčanju, a u programu su izleti i obilasci u cilju upoznavanja prirodne i kulturne baštine našeg grada i županije.

Projekt Euroschoolsport 2018. Ekonomska škola organizira uz potporu Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije te brojnih sponzora i u suradnji s Medicinskom školom Šibenik.

Dvjestotinjak učenika i profesora iz Njemačke, Francuske, Italije, Danske, Poljske, Grčke, Belgije te Ekonomske škole predstavnice Hrvatske u Šibeniku će boraviti od ponedjeljka do petka.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN