Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

U utorak saznajte sve o Erasmusu u šibenskom EDIC-u

 

12.lipnja u 11 sati organiziramo javnu prezentaciju programa Erasmus +

 

 

Zanima vas školovanje ili rad u inozemstvu, želite upoznati nove zemlje, ljude i običaje? Onda je Erasmus + možda pravo rješenje za Vas. Popularni program akademske razmjene studentima nudi mogućnosti studiranja i rada u inozemstvu u trajanju od 2 do čak 12 mjeseci.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u najpopularnijem programu Europske unije, onda ne propustite predavanje u šibenskom Europe Direct centru. U utorak 12.lipnja s početkom u 11 sati, organiziramo javnu prezentaciju programa Erasmus + kojeg će predstaviti profesorica Ivana Kardum Goleš sa šibenskog veleučilišta, a pridružit će joj se i nekoliko studenata koji su već sudjelovali u međunarodnim mobilnostima. Od njih ćete iz prve ruke moći dobiti brojne korisne informacije iz prve ruke, te mnogo vrijednih savjeta.

Jeste li znali da šanse za zapošljavanje godinu dana nakon diplomiranja su dvostruko veće ako ste doživjeli Erasmus+ iskustvo? Također, mladi koji su sdjelovali u tom programu zarade 25% više u prvom poslu. 85% njih kažu da su svjesniji zajedničkih europskih vrijednosti zahvaljujući Erasmusu.

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN