Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

U Županiji potpisan Sporazum o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture

 

 

 

U prostorima Šibensko - kninske županije jučer je potpisan Sporazum o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture bespovratnim sredstvima Europske unije.

Za Grad Šibenik Sporazum je potpisao zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta,  a potpisnici Sporazuma su čelnici gradova, odnosno općina s područja cijele Šibensko - kninske županije.

Sporazum utvrđuje da za osiguranje potpore za razvoj širokopojasnog pristupa jedinice lokalne samouprave potpisnici mogu aplicirati na bespovratna sredstva unutar EU fondova koja su u RH dodijeljena unutar Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.“ te imaju zajednički interes surađivati u razvoju širokopojasnog pristupa, čime se povećava i vjerojatnost uspješne aplikacije.

Nositelj projekta je Šibensko - kninska županija, a u sklopu provedbe pristupit će se i izradi Studije izvodljivosti projekta, nacrta Planova razvoja širokopojasne infrastrukture, javna rasprava, potom i izrada konačnih verzija Planova razvoja širokopojasne infrastrukture.

 

Izvor: www.sibenik.hr

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN