Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev u posjetu šibenskom EDIC-u

 

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev posjetio je 18. veljače 2020. godine Informacijski centar Europe Direct Šibenik u sklopu službenog posjeta EDIC centrima na prostoru Dalmacije. Dobrodošlicu u Šibenik poželjeli su mu zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Petar Mišura.

 

 

 - Obilaskom EDIC-a na području Dalmacije želimo upoznati njihov rad, ali i matične organizacije kao što je Grad Šibenik. Namjera nam je predstaviti vam i mogućnosti suradnje s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj - kazao je Zlatev zahvaljujući se na gostoprimstvu. 

Europe Direct Šibenik je informacijski centar koji na jednom mjestu građanima pruža sve informacije i savjete vezane za Europsku uniju, a otvoren je 2014. godine te je bio drugi takav centar u Dalmaciji. Podsjetio je dogradonačelnik Mileta.

 - U proteklom periodu u ovim prostorima organizirani su brojni sadržaji, edukacije, radionice te razna predavanja korisna građanima. Uoči europskih izbora prošle godine EDIC Šibenik izdao je brošuru za građane koja je naknadno podijeljena svim EDIC-ovima u Hrvatskoj što je dokaz uspješnosti rada našeg informacijskog centra - kazao je Mileta. 

Pročelnik Mišura istaknuo je kako se Europe Direct Šibenik može pohvaliti radom s mladima te organizacijom niza predavanja u srednjim i osnovnim školama.

Inače, Informacijski centar Europe Direct Šibenik nalazi se na adresi Kralja Zvonimira 7a, a građani se mogu informirati osobnim dolaskom svakim danom od 8 do 15 sati. Također, mogu nazvati na telefon 022/310-855, a imaju se mogućnost obratiti osoblju EDIC-a preko internet stranice www.edic-sibenik.eu, na e-mail adresu: info@edic-sibenik.eu ili preko društvenih mreža, odnosno preko Facebooka i Twittera.

 

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN