Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio mlade iz devet europskih zemalja

 

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je 21. studenog polaznike projekta Youth Work in the Digital Era (Rad s mladima u digitalnom dobu) kojeg provodi Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave. Mladi iz devet europskih zemalja - Malte, Bugarske, Rumunjske, Italije, Slovenije, Mađarske, Poljske, Estonije i Hrvatske, predstavnici različitih nevladinih organizacija, boravili su u Šibeniku od 17. do 22. studenog gdje se u sklopu projekta osposobljavali za korištenje online alata u svom radu.

Ovo je već druga godina da su predstavnici Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave izabrali upravo grad Šibenik za provedbu svog međunarodnog projekta.

„Drago nam je što ste ponovno odabrali naš grad za mjesto susreta i međukulturalne suradnje. Osim što je Šibenik grad - prijatelj djece, u posljednjih nekoliko godina, mnogo ulažemo u različite projekte koji se tiču mladih. Od razvoja visokoškolskih ustanova do brojnih radionica koje se provode s mladima u Urbanom centru u Šibeniku. Vjerujemo kako ćete u našem gradu steći nova znanja i iskustva te ih prenijeti u svoje zemlje.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Cilj projekta Youth Work in the Digital Era je osiguravanje boljeg utjecaja, vidljivosti i povećanja razine online angažmana te sudjelovanja ciljanih skupina, a projekt financira Europska komisija u sklopu Erasmus+ programa.

 

Izvor: www.sibenik.hr

 

 
0
KOMENTARI:


 

Copyright © 2018   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN