Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

  Početak: 24.06.2015, 18:00h   •     Završetak: 24.06.2015, 21:00h   •     Lokacija: Urbani centar Šibenik (Informacijski centar Europe Direct ŠIbenik), Ulica Kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

Glazbeni festivali - budućnost hrvatskog turizma?

 

Pozivamo Vas na treću motivacijsku radionicu u sklopu projekta Urbani inkubator 2.0., kojeg provodi Grad Šibenik. Radionica će se održati u srijedu, 24.  lipnja u 18:00 sati, u prostoru Urbanog centra na Starom pazaru, na adresi Ulica Kralja Zvonimira 7A u Šibeniku.

Serija motivacijskih radionica namijenjena mladim inovativnim pojedincima s poduzetničkim duhom se nastavlja. Ovo je treća, od ukupno četiri motivacijske radionice, a gost predavač će biti Mate Škugor, glazbeni promotor i vlasnik tvrtke Žednouhi koncerti d.o.o.

Mate Škugor bavi se organizacijom koncerata i festivala već više od 18 godina. Premda je većinu tog vremena proveo radeći u Zagrebu gdje je dugi niz godina kreirao program studentskog kluba KSET, a nakon toga vodio Muzički salon Studentskog centra u Zagrebu, od 2011. na ovamo sve se više orijentira na djelovanje u svom rodnom gradu Šibeniku. Godine 2011. bio je jedan od četvorice pokretača festivala Terraneo, a od 2014. u istom gradu organizira i festival SuperUho.

Od 2010. godine djeluje poptuno neovisno i svoje projekte realizira kroz tvrtku Žednouhi koncerti.

Motivacijska radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike. Sudjelovanje na motivacijskoj radionici ne znači i nužna prijava u Urbani inkubator 2.0.

Za sve mlade inovativne pojedince ovo je također prilika da dobiju sve dodatne i opširnije informacije vezane uz način prijave u Urbani inkubator 2.0. Kroz projekt Urbani inkubator 2.0 planira se pružiti društvena i fizička infrastruktura mladim ljudima koji žele realizirati svoje poduzetničke ideje. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je gradu Šibeniku sredstva za nastavak projekta Urbanog inkubatora iz programa Poduzetnički impuls 2014., Mjera C2 -Tehnološki parkovi, poslovni inkubatori i poduzetnički akceleratori. Ministarstvo je prepoznalo već započeti projekt oživljavanja stare gradske jezgre uspostavom inkubatora za razvoj kreativnih industrija te ovim sredstvima omogućilo oživljavanje još jednog prostora u staroj gradskoj jezgri. Projekt ukupne  vrijednosti oko 1 milijun kuna Ministarstvo je podržalo s  550.000,00 kuna dodijeljenih sredstava.

Prostor Urbanog inkubatora 2.0, u Višićevoj ulici (ex ŠKART) bit će opremljen visoko-tehnološkom opremom za razvoj potpuno novih proizvoda. Nabavkom 3D tehnologija za dizajn i razvoj znatno će se povećati mogućnost razvoja novih proizvoda i otvaranje tržišta lokalnim poduzetnicima. Ulaganje u ove i slične tehnologije i alate omogućit će našim poduzetnicima razvoj novih proizvoda i pružanje novih vrsta usluga na tržištu koje još nije razvijeno i na kojem su mogućnosti za napredak ogromne.

PRIJAVA 

https://docs.google.com/forms/d/1lUcQMQEWOJTYDKn02NDHzPPhJXYzEedeitf1IMjwPlc/viewform 

# Dokument: Format: Veličina:
poziviprogramtreemotivacijskeradioniceurbaniinkubator20 pdf 118.99 KB

 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN