Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

  Početak: 12.06.2015, 12:00h   •     Završetak: 12.06.2015, 14:00h   •     Lokacija: Poduzetnički inkubator, Velimira Škorpika 17b (Mandalina)

Konzultacije predstavnika Grada Šibenika s poduzetnicima

 

Pozivaju se poduzetnici i poduzetničke potporne institucije da sudjeluju na događanju u organizaciji Grada Šibenika koje će se održati 12. lipnja 2015. u 12 h u konferencijskoj sali u prostorijama Poduzetničkog inkubatora (Mandalina). 

Grad Šibenik radi na pripremi projektnog prijedloga za Javni poziv „Razvoj poslovne infrastrukture“ čija se objava očekuje u 2015. Projekt za cilj ima ulaganja u poslovnu infrastrukturu i povezane napredne poslovne usluge te poboljšanje njihove kvalitete na području Poduzetničke zone PODI.

U svrhu što kvalitetnije pripreme  pozivamo sve poduzetnike i relevantne institucije s područja grada Šibenika na konzultacije u svrhu prikupljanja informacija o problemima i poteškoćama s kojima se suočavaju poduzetnici s ciljem razvoja i financiranja mjera za njihovo rješavanje. Osim konzultacija i diskusije o potrebama i problemima s kojima se susreću poduzetnici, provest će se i kratka anketa čiji će se bitni rezultati integrirati u projektni prijedlog.

Slanjem projektnog prijedloga na javni poziv „3a2.2 Razvoj poslovne infrastrukture“ možemo utjecati na poboljšanje postojeće, te izgradnja nove poslovne infrastrukture, opreme i povezanih poslovnih usluga koje se pružaju poduzetnicima. Osim ovih aktivnosti financirati se može i razvoj osnovne poduzetničke infrastrukture (energija, vodoopskrbe, odvodnje, prometa i veza) unutar zone.

U drugom dijelu ovog događanja predstaviti će se i suradnička on-line platformu NEXT-IS za potporu inovacijama i transferu tehnologije zemljama na području Jadrana. Cilj ove platforme je ponuditi brojne usluge koje će privatnom i javnom sektoru omogućiti lakšu dostupnost i pretragu informacija potrebnih za njihov rad, kao što su pretraga organizacija, infrastrukture i opreme, traženje partnerstva i slično.

Program događanja možete preuzeti na dnu ove stranice. 

PRIJAVA NA DOGAĐANJE

# Dokument: Format: Veličina:
pozivnakonzultacije02062015 docx 1.22 MB

 

Copyright © 2020   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN