Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

  Početak: 16.12.2014, 11:00h   •     Završetak: 16.12.2014, 14:00h   •     Lokacija: Europe Direct Šibenik, Ulica Kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

Modeli funkcioniranja društvenih centara

 

Poštovani,

pozivamo Vas na radionicu za predstavnike organizacija civilnog društva pod nazivom „Modeli funkcioniranja društvenih centara“, koja će se održati 16. prosinca 2014. godine, s početkom u 11:00 sati u Informacijskom centru Europe Direct Šibenik, Kralja Zvonimira 7a. Cilj radionice je informiranje o tijeku uspostave Društveno-kulturnog centra u Šibeniku, koji će služiti kao centar lokalnih organizacija civilnog društva, te predstavljanje modela funkcioniranja i održivosti centra temeljenog na dobroj ekonomiji i društvenom poduzetništvu.

Organizacije civilnog društva kojima nedostaje prostor će ga, u skladu sa svojim potrebama, dobiti unutar samog centra, te će im biti omogućeno korištenje opreme i organiziranje događaja. U centru će se organizirati ciklusi edukacija, radionice i predstavljanja, te će biti osigurane i besplatne konzultantske usluge procjene projektnih ideja, pružanje tehničke pomoći izrade i pomoći u provedbi projekata financiranih sredstvima Europske unije, koju će moći koristiti svi potencijalni korisnici tih sredstava.

 

Radionicu će voditi sociolog Dražen Šimleša, viši asistent na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu,  koordinator programa Centra znanja u udruzi ZMAG i autor brojnih djela na temu održivog razvoja i ekologije te Matko Šišak, voditelj edukacijskog centra Reciklirano imanje.

 

Molimo potvrdite Vaš dolazak najkasnije do petka, 12. prosinca, na e-mail adresu bojana.paic@sibenik.hr

 

 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN