Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

  Početak: 04.02.2015, 09:30h   •     Završetak: 04.02.2015, 14:00h   •     Lokacija: Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, Poljana maršala Tita 6, 22000 Šibenik, Hrvatska

Seminar za prijavitelje Erasmus+ programa za 2015.

 

U srijedu 4. veljače 2015. godine s početkom u 9:30h u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku će se u organizaciji Informacijskog centra Europe Direct Šibenik održati Seminar za prijavitelje Erasmus+ programa za 2015. u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i općeg obrazovanja odraslih.

Seminar za prijavitelje Erasmus+ programa će održati Agencija za mobilnost i programe EU koja provodi i promovira programe Europske unije i druge međunarodne programe u području znanosti, obrazovanja, osposobljavanja, i mladih. Agencija je usmjerena podizanju kvalitete sustava prvenstveno njegovom internacionalizacijom, odnosno jačanjem instrumenata mobilnosti u svrhu učenja i usavršavanja, što čini njezinu misiju.

Na info danu će se predstaviti ERASMUS+ program – najveći program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta čiji je cilj poboljšanje vještina i zapošljivosti te modernizacija obrazovanja, osposobljavanja i civilnog društva. Zahvaljujući tom programu više od 4 milijuna Europljana, pa tako i građana Republike Hrvatske, imat će priliku studirati, osposobljavati se, stjecati radno iskustvo i volontirati u inozemstvu.  Erasmus+ također podupire transnacionalna partnerstva među ustanovama i organizacijama u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih, kako bi se potaknula suradnja i povezala područja obrazovanja, osposobljavanja i mladih s jedne strane, i rada s druge, te tako pokušale smanjiti razlike u vještinama s kojima se suočavamo na europskom tržištu rada.

Na ovom seminaru će detaljnije biti prezentirana područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te opće obrazovanje odraslih. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će prisutnima demonstrirati kako se vrši prijava na natječaje na način da će prelaziti tehničke aspekte i aspekte kvalitete prijavnog obrasca. Iskustvo u sudjelovanju na projektu mobilnosti u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja će predstaviti gđa Eleonora Rupić iz Industrijsko-obrtničke škole u Šibeniku.

Pozivamo sve potencijalne Erasmus+ prijavitelje iz Šibensko-kninske, Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije koji djeluju pri privatnim i javnim ustanovama za obrazovanje odraslih, srednjim strukovnim školama, pučkim otvorenim učilištima, visokim učilištima, tijelima javne uprave, kulturnim organizacijama, strukovnim udrugama, gospodarskim i obrtničkim udruženjima da promoviraju ovaj seminar te da sudjeluju na istom.

Budući da je broj sudionika ograničen, prijava se odvija isključivo putem registracijskog obrasca na sljedećoj lokaciji: 

PRIJAVA:

https://docs.google.com/forms/d/13M-UAGNaOOIn_CWLUf7ghFmTa0fuGeaQ_JcPsUKMCKs/viewform 

 

# Dokument: Format: Veličina:
Poziv na seminar docx 56.73 KB
Program seminara docx 57.77 KB
Erasmus+ Upute za prijavu i kvaliteta pdf 5.48 MB
Erasmus+ Opis aktivnosti pdf 1.39 MB
Erasmus+ AMPEU Uvod pdf 1.27 MB

 

Copyright © 2019   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN