Europe Direct Šibenik
Vaš izvor informacija o Europskoj uniji!

  Ulica kralja Zvonimira 7A, HR-22000 Šibenik

  +385 22 310 855   •     info@edic-sibenik.eu

  Početak: 06.10.2015, 12:00h   •     Završetak: 06.10.2015, 18:00h   •     Lokacija: Urbani centar Šibenik

Upravljanje intelektualnim vlasništvom - Društvo inovatora „Faust Vrančić“

 

Ponosimo se kako je Šibenik grad festivala, znamo da postoje kreativne oaze u našem gradu i svjedoci smo rada nekih pojedinaca koji nas uvijek zaokupe svojim jedinstvenim izrazom. Mladi šibenski fotografi, glazbenici, filmaši, dizajneri i razni craft-majstori tvore tu jednu kreativno-zabavnu nišu Šibenika i na tome smo im beskrajno zahvalni. Ali, čast iznimkama, većina njih se ujutro ustaje i odlazi na svoj redovan posao u kojekakve urede i na kojekakve terene. Kažu, kad radiš nešto što voliš, onda zapravo i ne radiš. Ili kad radiš nešto samo da odradiš, onda bolje ni da ne radiš.

Kao što i vi obogaćujete ovaj grad, dragi kreativci, tako vam je i Grad nešto odlučio vratiti priredivši vam niz edukacija o tome kako pokrenuti poslovanje i kako svoj hobi pretvoriti u unosan posao. Učinite nešto za sebe i saznajte od drugih kako su svoju kreativnost i entuzijazam pretočili u uspješnu tvrtku. Danas u Urbanom centru od 12 do 18 sati svoje znanje i iskustvo s vama će podijeliti Kolos inženjering, a sutra Društvo inovatora „Faust Vrančić“.

Za sve edukacije moguće se prijaviti putem poveznice na

 https://docs.google.com/forms/d/1rrnaxNokT-8wOnjfpKSDSY376bhI7q5ky1TiRJ9trk4/viewform

Edukacije se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Sve potrebne informacije nalaze se na stranicama Urbanog centra Šibenik, a za dodatno možete kontaktirati  na broj telefona 022 310 855, mail info@ucsibenik.hr ili dolaskom u fizički prostor centra Ulica Kralja Zvonimira 7A (na Starom Pazaru).

 

Copyright © 2021   •   Informacijski centar Europe Direct - Šibenik   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN